Homøopati.

Homøopati er en naturlig behandlingsform, som har været praktiseret i 200 år og som styrker evnen til selvhelbredelse.

Det er specifikke udvalgte mineraler, urter og planter, som regulerer ubalancer i kroppen og styrker evnen til selvhelbredelse. Det hjælper kroppen med at genvinde den biologiske sundhed og bekæmper sygdomme.

400 millioner mennesker bruger homøopati
Homøopati praktiseres i mange lande, som en integreret del af de nationale sundhedssystemer. WHO anslår at 400 millioner mennesker bruger homøopati, som en primær behandlingsform.

Det er blandt andet i Tyskland, Holland, England, Australien, New Zealand, Sydafrika og mange flere lande. Og nu også i Danmark.

Personligt designede homøopatisk ampuller
Det er unikt med ampuller. Du får din helt egen skræddersyet ampulkur, som fremmer din krops selv-healing, udrenser for urenheder, tungmetaller og regulerer ubalancer du har i kroppen.

Ingen kure er ens! De er specielt designede til dig og dine behov. Du tager en ampulkur mandag til fredag og holder pause i weekenden. Simpelt, nemt og helbredende.

Homøopatisk ampuller er desværre ikke særlig brugt i det danske system, men det skal du ikke lade dig narre af.  Der er jo en årsag til at det bruges af mere end 400 millioner mennesker verden over.

Det kan for nogle mennesker, nærmest føles som et mirakel, at tage en ampulkur.